stickers voor op fotowand

Muurstickers

Logostickers, Mild klevende stickers, Phototex texttielstickers en nog veel meer.

Bent u op zoek naar de ideale muursticker?

Voor elk type muur is er wel een sticker te bedenken die daar perfect op zou hechten. Van een gladde muur tot een bakstenen-muur, voor tijdelijk gebruik, maar ook voor langdurig gebruik, Boer & Van Wijk heeft de oplossing in huis. In veel gevallen wordt een muursticker gebruikt om een ruimte sfeer te geven. Denk hierbij aan een fotowand, maar ook musea maken veel- 

vuldig gebruik van de diensten van Boer & Van Wijk. Tijdelijke tentoonstellingen worden aangekleed met een textielsticker die mildklevend is en bij verwijdering geen lijmresten achterlaat of voor beschadiging zorgen op een gesausde of gestukte muur. Zo kan er regelmatig van afbeelding worden gewisseld tegen relatief lage kosten.

logo stickers

Logostickers

Logostickers kunnen in full colour geprint worden, maar ook gesneden worden uit kleurfolies...

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl