one-way-vision

One-way-vision folie is gemaakt van PVC wat tot 40-50% geperforeerd is. Deze perforaties hebben een doorsnede van ongeveer 1,5 mm. Doordat het oog van de mens geneigd is om eerder lichtere kleuren op te merken dan donkere kleuren – zoals de perforaties in de folie – focust het oog van de mens zich op het printbare gedeelte van de folie. Hierdoor ziet one-way-vision folie er van een afstand uit zoals een gewone printfolie.

De zwarte niet-printbare achterzijde van de folie werkt precies andersom. Deze wordt juist genegeerd door het oog, waardoor het menselijk oog zich focust op het gene wat er zich in de perforaties bevindt. Hierdoor kan er goed van binnen naar buiten gekeken worden. Licht zorgt tenslotte voor de magie. Voor een optimaal effect moet het licht aan de printzijde groter zijn dan aan de niet geprinte zijde. Wanneer dit niet zo is, zal de one-way-vision folie niet zijn werk kunnen doen.

Afhankelijk van de toepassing kan het goed zijn om one-way vision folie te lamineren met een speciaal ontworpen glashelder laminaat.

Er zijn drie belangrijke redenen om dit te doen:
1. One-way vision laminaat de folie tegen UV, verwering, graffiti, etc. waardoor de
    levensduur van de folie verlengd wordt.
2. One-way-vision laminaat een mooie glans geven aan de print.
3. Het zicht kan door de one-way-vision folie makkelijker behouden blijven,
    doordat de perforaties niet meer met water of vuil gevuld kunnen worden.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl