machine stickers

Machinestickers worden veel gebruikt om op machines te plakken. Vandaar de naam machinestickers. U kunt daarbij denken aan machines in fabrieken, maar ook medische apparatuur, gereedschap, snoep-, drank- en geldautomaten, airconditioners en alarmsystemen.

Machinestickers worden veel gebruikt om mensen te informeren. U kunt ze gebruiken als:
Gebruiksaanwijzing
Gevarensticker
Gebodssticker
Verbodssticker

Ook worden deze stickers gebruikt om gereedschap te merken. Zo weet u precies welk materieel van wie is. Dit is onder andere handig als u of uw personeel veel op de bouw werkt waar ook andere bedrijven werkzaam zijn.

Eigenschappen sticker
Machinestickers worden standaard gemaakt van High Tack vinyl. Dit type vinyl heeft een extra krachtige lijmlaag. Daardoor blijft die beter zitten dan gewoon vinyl. Ook kan dit vinyl op ondergronden geplakt worden die polytheen (PE) of polypropyleen (PP) bevatten. Gewoon vinyl blijft op dat soort ondergronden minder goed zitten.

Extra afwerking op de sticker
Over een machinesticker wordt altijd een laminaat aangebracht. De stickers hebben vaak veel te verduren, omdat ze bloot gesteld worden aan vloeistoffen zoals schoonmaakmiddelen, water en olie. Zou je geen laminaat gebruiken, dan kan de inkt aangetast worden. Je hebt twee soorten laminaat. Eén die bescherming biedt tegen uv-straling en één die daar geen bescherming tegen biedt.  Ook kunt u kiezen uit mat en glanzend laminaat.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl