Lichtbakstickers creeren een uniek effect.

Stickers die gebruikt worden op lichtbakken zijn lichtdoorlatend, wij noemen dit opaalvinyl. Door middel van een digitale print kunnen wij de inkt iets "zwaarder" printen zodat de afbeelding of tekst niet te schraal wordt wanneer de lichtbak aanstaat. In veel gevallen is de basisplaat een opaal (lichtdoorlatend) acrylaat waar een sticker op wordt aangebracht. Ook is het mogelijk om juist een lichtblokkerende sticker of tekst aan te brengen wanneer een speciaal effect gewenst is.

Er zijn genoeg mogelijkheden om tot een mooi resultaat te komen. Bij binnengebruik kunnen we zelfs opaal acrylaat rechtstreeks printen op onze swissQ vlakbedprinter tot een formaat van 2 x 3 meter. 

Boer & Van Wijk is tevens leverancier van LED lichtbakletters in verschillende RAL-kleuren. Er is zoveel mogelijk dat een persoonlijk advies van belang is om te bespreken welke eisen aan de verlichting gesteld worden. Tip: in veel gevallen bent u als gebruiker verplicht om bij de gemeentelijke instanties een vergunning aan te vragen. Huurt u een ruimte onder een appartementencomplex, informeer dan ook de VVE van het wooncomplex.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl