Covid-19 stickers

Boer & Van Wijk heeft de afgelopen periode een keuze gemaakt uit een aantal antivirus stickers, antibacteriële stickers, maar ook kunststof spatschermen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

In veel gevallen wordt ook bij het bestrijden van COVID-19 vloerstickers ingezet. Deze vloerstickers worden door ons digitaal geprint, voorzien van een beschermlaminaat, vaak anti-slip laminaat, en contour gesneden in elke gewenste vorm. Deze vloerstickers hebben als basis een micro-dot belijming, maar ook een belijming speciaal voor een textiel ondergrond zoals vloertegels of vloerbedekking.

Wij hebben alle oplossingen voor u in huis!

Er is zoveel keus en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Het is goed om contact met ons op te nemen om samen te bespreken wat uw wensen zijn en waar de stickers op aangebracht moeten worden. Ook kunnen er combinaties gemaakt worden uit een aantal speciale stickermaterialen en verschillende beschermlaminaten.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl