antibacteriele stickers

Speciale stickers

Antibacteriële stickers, Antivirus stickers, Brandvertragende stickers en nog veel meer.

Antibacterieel of antivirale stickers? Boer & Van Wijk levert alles.

Aan speciale stickers, zoals brandvertragendheid, antibacteriële of antivirale eisen, worden zeer hoge eisen gesteld en terecht. Boer & Van Wijk heeft de printtechnieken én de materialen in huis om hier aan te voldoen. In alle kleuren en in alle gewenste vormen kunnen wij aan uw eisen voldoen. Op verzoek wordt er ook een productcertificaat bijgeleverd.

Uiteindelijk is het basismateriaal waarop wordt geprint of op gezeefdrukt van belang, maar even belangrijk is het laminaat waar de sticker mee worden afgewerkt. Deze toplaag (bescherm-laag) zorgt ervoor dat de opdruk opgesloten zit, maar ook dat het laminaat de functie van de sticker zoals brandvertragendheid  overneemt. Denk bijvoorbeeld aan NEN-EN 13501-1 normering.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl