antivirus stickers

Coala Coversafe™ garandeert een continue bescherming tegen bacteriën en virussen op alle soorten oppervlakken zoals automatische dispensers, deurklinken, schakelaars, bureaus, leuningen, toonbanken...
Het biedt extra veiligheid en gemoedsrust voor mensen die werken in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen, winkels, kantoren, openbaar vervoer, sportcentra, bars en restaurants, scholen...

Dit revolutionaire product is gedurende 4 jaar getest en heeft een stabiele en permanente werking in de tijd zonder verlies van effectiviteit. Coala Coversafe™ is gemakkelijk te onderhouden en kan worden gereinigd met elk gangbaar reinigingsproduct (zeep, bleekmiddel, ontsmettingsmiddel) zonder aantasting van de antimicrobiële werking.

Tegen welke virussen beschermd de Coversafe folie allemaal?
- COVID-19
- Coronavirus type 229E
- Adenovirus Type 3
- Griepvirus A / Influenza (H1N1)
- Rotavirus
- Salmonella enterica CIP 60.62T
- Herpes virus type 1
- Pseudomonas aeruginosa CIP 82.118

Interesse?
Neem contact met ons op voor het opvragen van een sample of datasheet. Ook levert Boer & Van Wijk brandvertragende stickers met bijbehorend laminaat wat voldoet aan de NEN EN 13501-1 normeringen.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl