aluminium stickers

Aluminium stickers zijn stickers met een metaalachtig uiterlijk. De stickers zijn gemaakt van een hoogwaardig polyester materiaal en zijn daardoor hittebestand tot 120 ºC. Tenminste, dat is de garantie die we kunnen geven vanuit de fabrikant. In de praktijk zie je dat onze aluminium stickers hittebestand zijn tot zelfs 150 ºC. De aluminium sticker is breed inzetbaar: te gebruiken als logosticker, designsticker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laptops, machines, printers en monitoren. Ook kunnen de stickers ingezet worden op hitte oplopende ondergronden zoals bijvoorbeeld accu's en kookplaten. Aluminium polyester stickers kunnen worden geslit in een unieke vorm op vel, of als los geleverde stickers geleverd worden.

De aluminium sticker kan ook uitgevoerd worden op solid foil. Dit is een dik en stug materiaal wat vaak gebruikt wordt als kenplaat koelinstallatie sticker. Dit materiaal heeft als unieke eigenschap dat u met een pen de gegevens als het ware in het materiaal kunt kerven, zodat het niet meer uitwisbaar is.

Onze aluminium stickers worden in de meeste gevallen in full color geproduceerd. Indien het grotere stickers betreft en een grotere afname, is het vaak voordeliger om een zeefdrukproductie aan te houden in losse kleuren.

Voordelen van een aluminium sticker zijn:

Hittebestendig zijn: tot 150 graden
Superdun 0,023 mm
Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl