3m stickers

3M is een wereldspeler op gebied van grafische producten, op medisch gebied en zeker ook op persoonlijke veiligheidsmiddelen. Boer & Van Wijk past een 3M product graag toe wanneer de eisen van een sticker of product van een hoog niveau moeten zijn.

Op gebied van stickervinyl kunnen wij 3M producten leveren zoals gekleur polymeer vinyl, maar ook van een gegoten (cast) folie. Deze folies kunnen allemaal gezeefdrukt, maar ook digitaal geprint worden.

Om de levensduur te verlengen is het raadzaam het geprinte of gezeefdrukte product te voorzien van een 3M beschermlaminaat. Dat kan een mat, of glanzend laminaat zijn, maar ook een anti-sliplaminaat.

Wanneer er een product zelfklevend gemaakt moet worden, wordt dat in veel gevallen gedaan met 3M 467MP of 3M 468MP dubbelzijdige, zelfklevende transfertape gedaan. Wij sturen u op verzoek graag een datasheet toe waarin de productspecificaties staan van deze 3M Transfertape.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl