zeefdruk stickers

Stickers die gezeefdrukt moeten worden, zijn vaak stickers waar extreme eisen aan worden gesteld. Denk hierbij aan een buitenbestendigheid, kleurechtheid en een dikkere inktlaag in verband met een hoge slijtwaarde. Boer & Van Wijk heeft een uitgebreid zeefdruk machinepark. Bij hoge aantallen van één soort is zeefdruk ook prijstechnisch interessanter dan digitaal printen.

Kiest u voor zeefdruk, dan kiest u voor een hoge kwaliteitssticker. Veel toepassingen van dergelijke zeefdrukstickers zijn stickers bestemd voor de maritieme sector, stickers voor op machines, stickers voor cargo-toepassingen, stickers voor op gereedschappen etc. 

Het bewerken van deze stickers kan bij Boer & Van Wijk in eigen huis worden gedaan. Stickers kunnen worden geslit (half-in snijden), gelamineerd met een mat of glas laminaat en/of in elke gewenste vorm worden gesneden. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een goed advies. 

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl