XXL Stickers voor meer zichtbaarheid in de winkelstraat

Grootformaat stickers zijn bij Boer & Van Wijk geen enkel probleem om te printen. Wij noemen deze stickers ook wel XXL stickers. De enige beperking is vaak de breedte van de print rol. De maximale breedte is 152 cm. De lengte van de rol is bijna 50 strekkende meter, en dat is dan ook voor ons geen enkel probleem om te printen, te lamineren én te snijden. Daarnaast kunnen wij een digitaal bestand zo vergroten dat meerdere printbanen boven elkaar met een overlapping worden opgemaakt en geprint. Daarmee creëert u dus een sticker die bijna eindeloos groot kan worden geprint.

XXL stickers worden o.a. toegepast op vrachtwagens, zee- en luchtvaartcontainers, maar ook op ramen van winkels en kantoren.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl