Reflecterende stickers

Met de reflecterende stickers van Boer & Van Wijk bent u te allen tijde zichtbaar in het donker. Onze reflecterende stickers zijn in alle kleuren leverbaar en ook zelfs in het zwart!. Of je nu een reflecterende sticker wil voor je fiets, auto, motor of kleding, vrijwel alle ondergronden zijn geschikt om te beplakken. Daarnaast zijn reflecterende stickers ook heel geschikt als waarschuwings- of reclamesticker.

Reflecterende stickers vallen extra goed op in het donker zodra er licht op schijnt. Reflectie stickers worden van materiaal gemaakt dat dezelfde eigenschappen heeft als verkeersborden. Retroreflecterend vinyl weerkaatst met hele kleine vlakjes het licht in verschillende richtingen. 

Boer & Van Wijk werkt met verschillende leveranciers op het gebied van retroreflecterend vinyl, dit zijn 3M en Avery. Binnen deze merken zijn  weer een aantal soorten leverbaar die elk aan wettelijke bepalingen voldoen zoals voor het wegverkeer, luchtvaart, veiligheidsdiensten etc. Laat u daarom goed door ons informeren.

Voordelen van een reflecterende sticker:
Werken zeer goed in het donker, reflecteren het licht zeer goed
Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren
Geschikt voor binnen- en buitengebruik
UV bestendig voor 3-5 jaar

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl