logo stickers

Logostickers kunnen full colour geprint worden, maar ook gesneden worden uit kleurfolies die door-en-door gekleurd zijn. Er is een ruime keus uit verschillende soorten snijfolies, van niet-permanent hechtend tot een gegoten (cast)folie die in een speciale vorm of ruimte aangebracht kan worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld spiegels of bumpers van een auto.

Logostickers laten zien wie u bent. Dat kan zijn op auto's, machines, etalageramen, maar ook op productiemiddelen zoals ladders, tafels etc. Het aanbrengen kunt u zelf, maar wij kunnen u daar ook mee helpen. Onze eigen foliemonteurs hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van logostickers.

Voordelen van logostickers zijn:
- Optimale herkenbaarheid van uw logo en merk
- Geschikt voor aanbrengen buiten- én binnenkant van ramen
- In elke vorm en formaat leverbaar
- Voor extreme toepassingen is er stickermateriaal met zware belijming

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl