fluoriserende stickers

Voor fluorescerende snijfolies bent u bij Boer & Van Wijk aan het goede adres. Er zijn verschillende felgekleurde stickers mogelijk, elk met eigen specificaties. Op dit materiaal is het ook mogelijk om een tekst of logo op te printen. Bij buitengebruik is het raadzaam om fluorescerende stickers te voorzien van een beschermlaminaat. Door het aanbrengen van deze beschermfolie wordt de kleurechtheid langer gegarandeerd.

Fluorescerende stickers worden veelal toegepast in situaties waarbij "iets" moet opvallen. Kleuren zijn bijvoorbeeld knal/fluor geel, knal-oranje, gif of fel groen, etc.

Boer & Van Wijk levert deze folie op elk gewenst formaat en in iedere vorm. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze contactpagina.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl