antibacteriele stickers

Besmettingen welke worden opgelopen in het dagelijkse leven door het verblijf in openbare ruimtes, het vastpakken van een winkelwagen, deurklink, handvatten etc. mag niet worden onderschat. Denkt u eens aan een pinautomaat, openbaar vervoer, toiletten, keukens en ga zo maar door.

Onze antimicrobiële folie bevat antibacteriële stoffen. Dit product is daardoor uitermate geschikt voor antimicrobiële bescherming van oppervlakten in een hygiënisch gevoelige omgeving, zoals: Ziekenhuizen, voedingsindustrie, natte ruimtes en openbare plaatsen.

De antibacteriële beschermingsfolie kan worden aangebracht op deurklinken, vloeren, muren en allerlei meubels, zoals tafels, bureaus, stoelen en behandeltafels. Door deze folie kunnen bacteriën zich niet hechten aan deze oppervlakten en wordt de verdere verspreiding van bacteriën geremd.

Standaard is de antimicrobiële folie transparant. Echter kunnen wij deze folie ook als beschermlaag aanbrengen op onze printfolies. U kunt bijvoorbeeld een afbeelding of tekst kiezen zodat de muren, tafels enz. de uitstraling van uw bedrijfsidentiteit krijgen.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl