A
SALES
STORY

SALES MARKETEER GEZOCHT

Marketing & Sales

Boer & Van Wijk reorganiseert, maar dan in de positieve zin van het woord. Uitbreiding en herpositionering van ons personeelsbestand is nodig.

 Sales Marketeer gezocht.
Stel je eens voor: jouw inbreng geeft Boer & Van Wijk een boost!

Boer & Van Wijk zoekt een ambitieuze Marketing en Sales expert. Eentje met
ondernemerskwaliteiten, inzicht, doortastendheid en gedrevenheid. Boer & Van Wijk geeft jou de kans om je binnen ons bedrijf te ontwikkelen. Je gaat je bezig houden met het uitbrengen en opvolgen van offertes, het onderhouden van klantcontacten, verder ontwikkelen van de websites, op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden in de markt en het promoten van onze organisatie bij bestaande, maar ook bij potentiële klanten.

Industriƫle zeefdruk op helder acrylaat in meerdere kleuren
Showroom displays gemaakt voor PON Nederland en geplaatst bij VW dealers.

Boer & Van Wijk

Wij zijn als bedrijf actief op het gebied van grootformaat digitaal printen, zeefdruk en belettering. Het aanbrengen van fotowanden bij ziekenhuizen, tandarts- en huisartsenpraktijken, het beletteren van auto’s en luchtvaartcontainers, maar ook het mede inrichten van museumtentoonstellingen. Daarnaast zijn wij toeleverancier voor de industrie. Boer & Van Wijk heeft zich de laatste jaren breed georiënteerd en daardoor is ook een breed scala van klantgroepen ontstaan. Dit vraagt een flexibele opstelling van alle medewerkers, en dus ook van jou.

Reageer nu

Ben jij jong en ambitieus, en heb je naast een afgeronde HBO-opleiding enige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie, reageer dan vandaag nog door het contact formulier in te vullen of mail naar werken@boerenvanwijk.nl

Het heeft onze voorkeur wanneer je ook de Engelse taal goed beheerst en sportief bent. We houden wel van een winnaarsmentaliteit bij Boer & Van Wijk.

Versturen

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht