Hoogwaardige zeefdruk - boerenvanwijk.nl

Zeefdruk

Ieder ontwerp op allerlei soorten producten. Zeefdruk is kleurecht, krasvast en bestand tegen extreme omstandigheden.

Zeefdruk

Specialist in industriële zeefdruk

Zeefdruk is een van onze specialismen. Daar zijn we goed in en hebben al meer dan 65 jaar ervaring. Ondanks de opkomst van digitaal printen zal industriële zeefdruk bij Boer & Van Wijk een belangrijke plaats blijven innemen. Zeefdruk en digitaal printen gaan goed samen en versterken elkaar. Met deze innovatieve technieken kunnen wij de afnemer het allerbeste bieden.

Boer & Van Wijk is van huis uit gespecialiseerd in industriële zeefdruk. Dat houdt in dat we bekend zijn met de de meest voorkomende ISO-normeringen. Met behulp van de modernste apparatuur en zeer hoogwaardige inkten kunnen we een product leveren dat aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. Wij testen onze bedrukking o.a. op kleurechtheid, krasvastheid en duurzaamheid, óók tijdens het productieproces.

Formaat

Boer & Van Wijk heeft uiteenlopende formaten zeefdrukmachines. Van een klein handraam tot een automaat op het formaat van 1100 x 2100 mm. De keuze wordt per opdracht bepaald. Drogen doen we conventioneel of in een UV-droogtunnel.

Advies

Zeefdruk is maatwerk. Wij willen u vooraf goed adviseren over de verschillende zeefdruk- en materiaalkeuzes.

Bewerkingen

Wij bieden de mogelijkheid om het product na bedrukking te frezen, laseren, buigen, snijden, polijsten, stansen of op een andere manier te bewerken. Wij adviseren u graag.

logo-Boer-en-van-wijk-dordrecht

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

© 2019 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden.