Tampondruk - boerenvanwijk.nl

Tampondruk

Deze techniek zetten we succesvol in als vlakdruk niet mogelijk is zoals op veilgheidshelmen.

Technieken - Tampondruk

Voor kunststoffen en metalen

Afdrukken maar... Daar komt het met met deze vorm van drukken eigenlijk op neer. Deze grafische techniek wordt ingezet wanneer andere, vlakke, drukvormen niet mogelijk zijn. Denk aan bolle of holle producten zoals het bedrukken van veiligheidshelmen, vacuüm- vormdisplays of producten met een afwijkende vormgeving, tampondruk kan dan de oplossing bieden. Tampondruk is net als offset een indirecte vorm van drukken. In een vlakke plaat wordt het beeld geëtst als een verdieping (diepdruk principe). Deze verdiepingen worden gevuld met inkt, waarna deze inkt wordt opgenomen door de gladde en elastische stempel van siliconen, de tampon. 

Vervolgens wordt de inkt door deze tampon overgebracht op het te bedrukken object. Boer & Van Wijk is gespecialiseerd in het bedrukken van dergelijke producten en levert dan ook een breed scala aan formaten en productsoorten. De koploper, toepasselijke naam, in onze leveringen van producten van tampondruk, is de veiligheidshelm. Zij geven herkenbaarheid op de bouwplaats. Laat uw logo afdrukken op de voor- en/of zijkanten van de helm. Boer & Van Wijk kan ook een uitgebreid assortiment veiligheids- en klimhelmen leveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Tampondruk - boerenvanwijk.nl

Veiligheidshelmen

Herkenbaar zijn op de bouwplaats. Laat uw logo afdrukken op de voor- en/of zijkanten van de helm. Boer & Van Wijk kan ook een uitgebreid assortiment veiligheids- en klimhelmen leveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Boer & Van Wijk bedrukt klim en veiligheidshelmen
Bedrukken van helden - boerenvanwijk.nl
Veiligheidshelmen - boerenvanwijk.nl
Bedrukken van helmen - boerenvanwijk.nl
logo-Boer-en-van-wijk-dordrecht

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

© 2019 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden.