Grootformaat printen - boerenvanwijk.nl

Digitaal printen

Vlakbed printen op kunststof, glas, metaal, hout, magneetfolie, karton enz. Maximaal tot 200 x 320 cm. en een dikte van 4 cm.

Digitaal printen

Digitaal printen

Haarscherp, snel, veelzijdig en betaalbaar.
Deze printsoort heeft alleen maar voordelen. Bij Boer & Van Wijk hebben wij de focus gelegd op zoveel mogelijk soorten printers. Op die manier kunnen wij uw afbeelding op zelfklevend vinyl, fotopapier, glas, vlaggenstof of direct op plaatmateriaal printen.

Kleurrijke fotoprint op behang - boerenvanwijk.nl

De mogelijkheden van inkjet printen zijn eindeloos. Denk aan fotowanden, autobelettering, vloeren, foto op glas, vlaggen en banieren, textielframes, maar ook een gewone sticker. Ook voor het bewerken van de print heeft Boer & Van Wijk alles in huis. Zelfklevend vinyl (stickers) wordt altijd gelamineerd. Daarmee is de print beschermd tegen vuil en weersinvloeden. Plaatmateriaal kan na het printen worden gefreesd, gelaserd of op een andere manier worden bewerkt. De combinatie met zeefdruk is zeker een hele goede aanvulling. Mixen met de mogelijkheden van het machinepark van Boer & Van Wijk is een dagelijkse uitdaging. En die uitdaging gaan we graag samen met u aan.

Kleurrijke raam- en glasfolies - boerenvanwijk.nl
Grootformaat platen printen - boerenvanwijk.nl

Veel van onze productie draaien wij op de SwissQprint UV vlakbedprinter. Deze brengen we onder de aandacht; full-colour + 2x wit. Uiterst precies printen op vele substraten tot max. 3200 x 2000 x 50 mm. Visueel spektakel in optima forma. Wij kleuren uw wereld en maken van het kleinste idee een succes. Verbluffend, zeker in combinatie met onze bewerkingstechnieken.

logo-Boer-en-van-wijk-dordrecht

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

© 2019 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden.