Tecnieken

Bij iedere opdracht wordt er, in samenwerking met de opdrachtgever, altijd eerst een afweging gemaakt wat de beste productie- en afwerkings-methode zal zijn. Deze insteek zorgt er voor dat wij een forse hoeveelheid apparatuur nodig hebben. Hieronder volgt een overzicht onze meest gebruikte technieken.

De print- en afwerkmogelijkheden van boer&vanwijk

zeefdruk detail

Zeefdruk

Je kiest voor zeefdruk wanneer er hoge eisen aan de bedrukking worden gesteld. Denk hierbij aan een bepaalde laagdikte van de inkt, kleurechtheid bij buitengebruik, maar ook een hoge slijtwaarde van de opdruk. Ook voor producten met een speciale afmeting of vorm is zeefdruk uitermate geschikt. Deze vorm van drukken wordt vaak toegepast in de maritieme sector, luchtvaart- en verlichtingsmarkt, maar ook de High-Tech bedrijven weten Boer & Van Wijk te vinden.

Digitaal printen

Snelheid, haarscherpe precisie, groot kleurbereik en betaalbaarheid zijn de kernpunten waarom digitaal printen de laatste jaren zo’n enorme vlucht heeft genomen. Het printen op hoogwaardige kwalitieit en kleurbereik is van belang wanneer er voldaan moet worden aan de huisstijl van een merk waarbij kleuren overal ter wereld gelijk moeten zijn, maar ook voor het printen van bijvoorbeeld foto’s waarbij de fotograaf graag de garantie wil hebben dat deze gelijk is aan het originele beeld.

Digitaal snijden

Er was een tijd dat we sneden met een mesje langs een liniaal, nog niet eens zo lang geleden. Dat snijden, het was te verwachten, werd arbeidsintensiever en zorgde voor planmatige problemen. Wij hebben, in antwoord hierop, geïnvesteerd in een computer gestuurde snijtafel van het gerenommeerde merk Zünd, op een formaat waarmee we de maximale formaten van onze printers kunnen verwerken. Geweldig om te ervaren dat dit type afwerking dan ineens wordt afgedaan met de opmerking ‘nog even snijden’.

Tampondruk

Tampondruk is een zeer geschikte druktechniek wanneer zeefdrukken niet mogelijk is. Dit is onder andere het geval bij voorgevormde oppervlakken zoals veiligheidshelmen. Deze techniek heeft een hogere resolutie dan zeefdruk. Bovendien geeft het een extra fraai resultaat als de afbeelding op uw product haarscherp moet zijn.

Montage

Een print op zich is meestal niet af. Er zal vrijwel altijd iets mee gedaan moeten worden. Afwerkingen zoals frezen, polijsten, lamineren, buigen, laseren enz. worden uitgevoerd door ervaren personeel in de binnendienst. Er staat hen een veelheid aan machines, gereedschappen en materialen ter beschikking en zijn er aan gewend om in teamverband te werken. Dat teamverband is in ons bedrijf heilig! Op locatie aanbrengen is een vak apart, dit wordt dan ook altijd door onze gespecialiseerde ploeg uitgevoerd.

Machinepark

Bij iedere opdracht wordt er, in samenwerking met de opdrachtgever, altijd eerst een afweging gemaakt wat de beste productie- en afwerkings-methode zal zijn. Deze insteek zorgt er voor dat wij een forse hoeveelheid apparatuur nodig hebben. Hieronder volgt een overzicht van de beschikbare apparatuur.

Benieuwd voor wie boer&vanwijk allemaal werkt

- Bekijk hier een greep uit ons klantenbestand -

Deze groep is beslissingsbevoegd wanneer het gaat om productpresentatie, productontwikkeling, huisstijlbewaking en het uitbouwen van merk- en naamsbekendheid. Ook reclamebureaus, interieurbouwbedrijven, ziekenhuizen, musea en bijv. tandartspraktijken weten de weg naar Boer & Van Wijk te vinden, zeker wanneer het gaat om interieurstyling,  sfeerbeleving en proffesionele montage.

Tchai
Boer & Van Wijk

Digitaal printen, industriële zeefdruk, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. Doe dat naar:

Contact

Sedumweg 27
3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht
tel. 078 - 616 20 00

© 2022 Boer & Van Wijk Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden.