Stickers, je komt ze overal tegen

Zeefdruk stickers. Ooit begon het daarmee, stickers ouderwets zeefdrukken op wit of transparant vinyl. Bedrukken in 1 of meerdere kleuren. Tegenwoordig nog steeds zeer actueel, maar wat snelheid betreft ingehaald door digitaal printen. Beiden hebben voor- en nadelen. Met zeefdruk breng je een dikkere inktlaag aan, dus een betere slijtwaarde en langer kleurecht. Zeker voor industriële toepassingen is dit uitstekend geschikt.

Digitaal geprinte stickers. Snelheid, optimaal kleurgebruik en makkelijk te verwerken tot bijna elke vorm. Zomaar wat voordelen in vergelijking tot zeefdruk. Digitaal geprinte stickers zijn vaak promotioneel, dus voor een kortere periode. Wanneer deze stickers worden voorzien van een beschermlaminaat gaan ook digitaal geprinte stickers jarenlang mee. Kleurechtheid en krasvastheid is dan ook zeker gewaarborgd.

Wij maken graag een offerte voor u

Stickers zeefdrukken

Het blijft vakwerk. Het begint met een zeefdrukfilm die in een zeefdrukraam gemonteerd wordt. Dan verf mengen, machine instellen en drukken op zelfklevend materiaal. Zeefdruk is zeer geschikt voor industriële toepassingen waarbij hoge eisen aan stickers worden gesteld. Denk hierbij aan de ondergrond, de sticker zelf, de kleur van de tekst of logo en de bewerking van de sticker.

bekijk het zeefdrukken

Stickers digitaal printen

Digitaal printen van stickers is een snel proces, dus een korte levertijd. Het gebruik van meerdere kleuren maakt ook niet uit, onze printers printen alle kleuren die maar denkbaar zijn. Om de sticker te beschermen brengen wij een glanzend of mat laminaat aan over de sticker. Hierdoor wordt de levensduur verlengd en blijven de kleuren langer kleurecht.

bekijk het digitaal printen

Stickers in een vorm snijden

Veel klanten zijn verbaasd hoe snel een sticker in een bepaalde vorm gesneden kan worden. Met een minuscuul klein mesje krijgt de sticker de gewenste vorm en worden de stickers los of op vellen geleverd. Het plakken kan beginnen. Doet u het zelf, of sturen we een van onze vakkundige monteurs? Maak gerust een afspraak bij ons en kom zelf kijken hoe vlot onze snijplotter te werk gaat.

bekijk het snijplotten

Een greep uit ons sticker-assortiment

Domeerstickers

stickers met een luxe uitstraling

Statische stickers reclame verwijderbaar

Statische stickers

stickers die blijven plakken op ramen

Reclame stickers

stickers die moeten opvallen

Vloerstickers

stickers met attentiewaarde en een anti-slip laminaat

Logo-stickers

stickers in een vorm gesneden

Vrachtwagen belettering

Autostickers

reclame- en huisstijlstickers

Raamstickers

verkrijgbaar in heel veel kleuren

Hebben we u enthousiast gemaakt en wilt u meer weten?

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht