Stickers privacyfolie

Stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Stickers bestellen

Wanneer u al een digitaal bestand heeft, dan kunt u dat naar ons mailen. Wij willen graag het gewenste formaat weten, of de stickers voorzien moeten worden van een laminaat, voor welke toepassing de stickers gebruikt gaan worden en om hoeveel exemplaren het gaat. Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Stickers in alle kleuren, vormen en formaten

Boer & Van Wijk levert hoge kwaliteit stickers en indien gewenst binnen 24 uur!

De basis van een sticker

Er is een ruime keuze aan verschillende soorten stickers. Bij het maken van een keuze is het belangrijk om te weten waar de stickers voor gebruikt gaan worden. Twijfelt u, of heeft u daar vragen over, bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag om tot een juiste oplossing te komen. Globaal kunt u kiezen uit:
 
1.     Witte ondergrond
2.     Gekleurde ondergrond
3.     Transparante ondergrond
4.     Speciale ondergrond
5.     PVC-vrij

Alles over stickers

Promotiestickers, stickers voor industriële toepassingen tot kleurrijke raamstickers.

Leverbaar in elke gewenste kleur, vorm en formaat

Stickers kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden. In zwart-wit, in een speciale pms- of RAL-kleur, maar ook fluorescerend. Daarnaast is het mogelijk stickers op elk gewenst formaat en in elke vorm af te werken. Van heel klein tot bijvoorbeeld 150 cm x 8 meter of nog groter. Kortom, bij Boer & Van Wijk is niets standaard. U kunt als klant zelf het formaat bepalen.

Beschermlaminaat

Stickers kunnen worden voorzien van een beschermlaminaat. Door het aanbrengen van een laminaat is de sticker beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan een bepaalde belasting waardoor de sticker minder snel slijt, maar ook bij buitengebruik is het fijn wanneer een sticker niet snel veroudert en verkleurt. U kunt bij ons kiezen uit de volgende laminaten:
 
-     Glanzend laminaat
-     Semi-glans laminaat
-     Mat laminaat
-     Semi-mat laminaat
-     Zand-mat laminaat
-     Gestructureerd laminaat
-     Antibacterieel laminaat
-     Brandvertragend laminaat

Het snijden van stickers 

Bij Boer & Van Wijk kunnen we digitaal snijden met grote precisie.

Boer & Van Wijk kan voor u stickers snijden in vrijwel elke vorm met behulp van verschillende digitale snijplotters:
 
-     Rondom schoonsnijden
-     Contoursnijden in elke vorm
-     Half-in snijden, ook wel front-slitten
-     Laseren is beperkt mogelijk

Stickers aanbrengen

Sticker belettering

Onze foliemonteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van het aan-brengen van stickers. Op deze manier staan wij garant dat het ook netjes wordt opgeleverd. Wilt u weten wat het kost, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur van ons een reactie.

Leveranciers en merken

stickers voor brands

Boer & Van Wijk werkt met een aantal bekende merk leveranciers zoals:
 
-     Avery en 3M
-     General Formulations
-     GrafiPrint
-     Intercoat
-     Oracal en Orajet

Overzicht van alle stickers

Raamstickers, grootformaat stickers, vloer- en veiligheidsstickers en nog veel meer. Leverbaar in elke gewenst vorm en formaat.

Hiernaast een overzicht van alle stickers die we als het moet binnen 24 uur kunnen leveren! Heeft u vragen over een digitaal bestand, dan verwijzen wij u naar onze aanleverspecificaties, komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Heeft u géén digitaal bestand, dan kunnen wij u helpen met het maken van een ontwerp.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl