Afdrukken maar...

daar komt het met tampondruk eigenlijk op neer

Deze grafische techniek wordt vaak ingezet wanneer zeefdruk niet mogelijk is. Denk aan bolle of holle producten zoals het bedrukken van veiligheidshelmen, vacuum- vormdisplays of producten met een afwijkende vormgeving. Tampondruk kan dan een oplossing bieden.

Tampondruk is een veredelde stempeltechniek waarbij een siliconen bal de opdruk overneemt van een stalen cliché en deze vervolgens plaatst op het eindproduct. Deze techniek is fantastisch voor het bedrukken van veiligheidshelmen. Boer & Van Wijk is gespecialiseerd in het bedrukken van dergelijke producten en levert ook een breed scala veiligheidshelmen. Informeer naar de mogelijkheden.

Tampondruk in een of meerdere drukgangen op holle of bolle producten

Veiligheidshelmen

Herkenbaar zijn op de bouwplaats. Laat uw logo afdrukken op de voor- en/of zijkanten van de helm. Boer & Van Wijk kan ook een uitgebreid assortiment veiligheids- en klimhelmen leveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Boer & Van Wijk bedrukt klim en veiligheidshelmen
Het bedrukken van klimhelmen met logo
Het bedrukken van een logo op veiligheidshelmen bij Boer & Van Wijk
Elk logo kan bedrukt worden op veiligheidshelmen

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

vraag telefonisch of per e-mail support aan

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht