Expolinc display-systemen

met levenslange garantie

Expolinc display-systemen zijn bijzonder qua uitstraling, stijlvol design en gebruiksgemak. Wij willen u graag laten zien, dat voor elke vraag over presentatiesystemen er ook een duurzame oplossing is. Of dit nu een standaard- of maatwerkvraagstuk is, bij Expolinc is namelijk heel veel mogelijk. Dit kunnen we het beste persoonlijk met u bespreken. Tijd voor een kopje koffie?

Expolinc is gevestigd in Stockholm. Vanuit de Zweedse hoofstad worden alle producten getekend en ontwikkeld. Expolinc is bekend geworden met de brede basis Roll up banner. Expolinc heeft zich tot doel gesteld om unieke gebruiksvriendelijke presentaties te ontwikkelen op gebied van portable display's en instore producten. Verkoop vindt alleen plaats via een dealernetwerk waar Boer & Van Wijk onderdeel van is. De productie vindt plaats in een fabriek in China die eigendom is van Expolinc. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat dan ook hoog in het vaandel van Expolinc. Net als de kwaliteit van het product. Niet voor niets geven wij op alle Expolinc producten garantie voor het leven. En dat is lang.

Expolinc overzicht

hieronder vindt u een overzicht van alle artikelen, wanneer u vragen heeft, bel of mail gerust.

Pop Up Magnetic

’s Werelds meest makkelijke Pop-Up systeem om op te zetten. Diverse hoogtes, breedtes en bochten. Onbeperkte mogelijkheden om uw uitstraling aan te passen.

Bekijken

Panel Base

Creëer elke vorm van panelen tot een dikte van 19mm. Eenvoudig te plaatsen, boren niet nodig. Rubber voetjes beschermen de vloer.

Bekijken

Brochure Stand

Professioneel en aantrekkelijke presentatie van brochures. Duurzame onderdelen die niet breken of krassen.

Bekijken

Case & Counter

Bouw een koffer om naar een grote balie in enkele minuten. Een complete presentatiewand wordt vervoerd in 1 koffer. Gemaakt van duurzame materialen en past in de meeste auto’s.

Bekijken

Fabric System

Dankzij het Fabric System kunt u veel indruk maken met een achterwand met het formaat, de vorm en hoogte die u zelf wenst.

Bekijken

Soft Image

Zet een grootformaat print op in seconden. Spanning minimaliseert kreuken. Robuust ontwerp en geschikt voor een breed aanbod doekprint

Bekijken

Roll Up Classic

De brede voet waarborgt stabiliteit en geeft een mooi en neutrale ondergrond aan de print. Is beschikbaar in 5 breedtes.

Bekijken

Roll Up Compact

Compact en snel te gebruiken en mee te nemen. Variabele printhoogte en eenvoudig op te zetten. Professionele uitstraling en staat altijd recht.

Bekijken
Logo Boer & Van Wijk Dordrecht Visuele Communicatie

ontwerp | digitaal printen | industrieel zeefdruk | signing | presentaties | tampondruk | reclame | topkwaliteit

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht