MacDermid Autotype bedieningspanelen drukken

MacDermid Autotype

Bedieningspanelen kunnen met recht heavy duty genoemd worden bij onze veelzijdige toepassing van de Autotype folies van MacDermid.

MacDermid Autotype

correcte werking gegarandeerd

Van deze fabrikant verwerken wij met succes de Autotex folies.
Zoals wij op de pagina over de bedieningspanelen al stelden, kan er met deze folie vrijwel alles gemaakt worden op het gebied van deze panelen en lessenaars, waarbij het samengaan van elektronische besturing en overzichtelijkheid succesvol gerealiseerd wordt. Hierbij passen wij ‘embossing’ toe; het aanbrengen van een bolling in de folie op de plaats van een bedieningsknop.

Waar een normale folie zal verslijten en scheuren door het veelvuldig indrukken, is deze folie, speciaal gemaakt voor zogenaamde membraanschakelaars, gegarandeerd voor  intensief gebruik met meer schakelmomenten dan andere, vergelijkbare folies.
Het vervaardigen van het gehele paneel, de zogenaamde subassembly, vindt plaats in ons bedrijf, daarom kunnen wij een correcte werking garanderen.

MacDermid Autotype folies bestellen - boerenvanwijk.nl
Autotype folies bestellen die tegen intensief gebruik kunnen. - boerenvanwijk.nl
Autotype folies voor extreme weersomstandigheden en verschillende objecten. boerenvanwijk.nl

Maar het kan nog beter; speciaal voor toepassing in de buitenlucht en onder extreme omstandigheden is er de Autotex XE versie. Wij gebruiken hiervoor onze industriële zeefdruk en realiseren al doende een nagenoeg onverwoestbaar geheel.Zeker als wij deze folie zelfklevend maken met 3M Scotch 467- of 468MP tape is het éénmaal aanbrengen en nooit meer weghalen.
Een aantal relaties schrijft het gebruik van deze materialen voor. Gezien de eigenschappen een terechte keuze. Niet alleen voor de bedieningspanelen, maar ook voor duurzame signing. Autotex van MacDermid, een pracht product! 

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl