Textielframes: foto op doek met aluminium frame

Digitale fotografie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, zo ook alle producten waar een afbeelding op afgedrukt kan worden. Een voorbeeld hiervan is Foto op doek, ook wel textielframes genoemd. Boer & Van Wijk print door middel van UV of met sublimatieprint op een brandvertragend polyester decodoek. En dat kan groot. Een voorbeeld is een doek van 3 meter hoog bij 20 meter lang, of soms nog langer.
Deze fotodoeken worden rondom voorzien van een rubber pees.

Uw foto op doek is heel eenvoudig in het dunne aluminium textielframe te drukken. Dergelijke frames zijn er vanaf
19 mm dik. Wanneer u in een werkomgeving zit met een slechte akoestiek, dan kunnen we achter het geprinte doek ook nog akoestisch foam monteren. Dit absorbeert de omgevings-geluiden. Daarnaast is het mogelijk om LED verlichting achter het doek te monteren, zgn. LED-panels. Krachtige doorlichting en energiezuinig. Zo komt uw foto op doek écht tot leven.

Aluminium profielen

dun, dik en kleur leverbaar

Bekijken

Akoestisch foam

absorbeert omgevingsgeluiden

Bekijken

LED Panelen

krachtige verlichting achter doek

Bekijken

Wandframes met foto op doek

Textielframes kunnen zowel vrijstaand als hangend worden toegepast. Kenmerkend voor textielframes is dat het modern en strak eruit ziet. De dikte van het aluminium profiel speelt hier een belangrijke rol in. Het dunste profiel dat leverbaar is, is slechts 19 mm dik. Ook leverbaar in kleur en houtmotief. Boer & Van Wijk levert elk gewenst formaat. Noem het een stukje maatwerk.

LED Panelen achter het doek

Wanneer u een textielframe echt wil laten opvallen, dan adviseren wij u om LED panelen achter het doek te laten
monteren. Dit zijn hoogwaardige, energiezuinige LED systemen met een lange levensduur. De attentiewaarde van de afbeelding wordt enorm vergroot. Ondanks de LED panelen achter het doek, blijft de dikte van het aluminium profiel beperkt tot slechts
50 mm. Wij adviseren u graag. Mogen wij u uitnodigen?

Met textielframes ziet uw foto er nóg beter uit!

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht