Fine Art printing op écht glas!

een betere kwaliteit is er niet

Wij kunnen uw foto printen in de allerhoogste beeldkwaliteit. Dat doen we op een swissQprint vlakbedprinter die voorzien is van een 6-kleuren inktcartridge. Een enorm kleurbereik, heldere kleuren en een haarscherp contrast.

In vakkringen wordt dit proces van foto op glas ook wel Fine Art Printing genoemd, en dat is heel wat anders dan foto op plexiglas. Boer & Van Wijk levert bijna elk formaat gehard glas dat netjes rondom geslepen is. Aan u de keus uit 4 of 6 mm dik glas. Met of zonder boorgaten. Waarom écht glas? Krast minder dan plexiglas, is minder statisch en heeft een veel natuurlijker uitstraling dan een kunststof plaat. Bijkomend voordeel is dat wij zoveel glas inkopen zodat er nauwelijks prijsverschil is tot plexiglas. Vakfotografen kiezen voor écht glas. Dat adviseren wij u ook te doen!

Bekijk hier het productieproces Foto op glas


Voorbereiding foto op glas

Voordat wij uw foto op glas gaan printen, beoordelen wij het printbestand op de juiste kwaliteit. Het formaat van uw Foto op Glas bepaalt in welke resolutie het digitale bestand moet worden aangeleverd. 

Fine Art op écht glas

Foto op glas kan op een dikte van 4 of 6 mm, écht gehard glas. Ontspiegeld glas is ook een optie. Fine Art print doen we op fotopapier en wordt dan glashelder verlijmd achter écht glas. Ophangen kan "zwevend" of d.m.v. RVS afstandhouders. De keuze is aan u. Zo mooi kan wanddecoratie zijn.

Foto op écht glas

Foto op écht glas; een maatwerk
product van Boer & Van Wijk. U bepaalt het formaat, wij produceren en maken u blij met een Fine Art Production op écht gehard glas.

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht