Visuele communicatie - boerenvanwijk.nl

Over ons

De geschiedenis, de ontwikkeling, de organisatie, de visie en de mensen achter Boer & Van Wijk vindt u hier.

Boer & Van Wijk

Op 1 juli 1950 heeft Geert Boer onze onderneming in Dordrecht opgericht onder de naam Technische Zeefdrukkerij Boer. Zeefdruk was hier nog relatief onbekend, hoewel het eerste patent erop al bestaat sinds 1907. Bij ons wordt deze techniek tot op heden nog steeds breed toegepast. In 2004 heeft het bedrijf een uitbreiding gerealiseerd en is er een nieuwe techniek bij gekomen: inkjet printen. Hier niet meer weg te denken. Inmiddels omgedoopt naar Boer & Van Wijk, is het een bedrijf bestaande uit zeer ervaren vakmensen met een pro-actieve instelling, oftewel vakidioten. Kortom, wij staan voor u klaar. Van idee tot en met levering

Boer & Van Wijk heeft zich tot doel gesteld om binnen haar vakgebied nieuwe technieken te ontwikkelen, daarin de beste te zijn en te blijven. Dagelijks onze nek uitsteken door te luisteren naar- en praten met klanten. Onze producten zijn altijd uniek en naar idee van de opdrachtgever vervaardigd, hun ontwerp en bijbehorende wens is dus leidend. Technieken worden verder verfijnd, nieuwe materialen verschijnen bijna dagelijks, de klantgroepen veranderen en daarmee de eindproducten. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en passen onze technieken en materiaalkeuzes vervolgens daarop aan. De uitdagingen zijn legio, onze oplossingen evenzo.

Dordrecht, zo mooi aan het water...

Reclame maken is ons vak, en dat doen we dan ook gelijk maar een beetje voor de stad waarin we werken. Een schitterende stad met zicht op het water, het drukst bevaren rivierenknooppunt van Europa. Kom de stad eens bezoeken en laat u verrassen.

Directie

Mijn naam is Johan van Wijk. Werkzaam sinds 1992 bij Boer & Van Wijk. Ik nodig u graag eens uit voor een kop koffie bij mij op de zaak. Aangenaam kennis te maken.

Onze aanpak

Wij willen ons graag als partner opstellen. Een bedrijf waarop u kunt vertrouwen. Een team met liefde voor het vak en aandacht voor de klant.

logo-Boer-en-van-wijk-dordrecht

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

© 2019 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden.