Een echt Dordts bedrijf
- sinds 1950 -

Historie. Op 1 juli 1950 heeft dhr. Geert Boer de onderneming opgericht onder de naam Technische Zeefdrukkerij Boer. Toen was zeefdruk een nog relatief onbekend proces. Deze techniek wordt nog steeds toegepast, maar in 2004 heeft het bedrijf een metamorfose ondergaan en is er een nieuwe activiteit bij gekomen, namelijk digitaal printen. Inmiddels niet meer weg te denken. Kleine oplages tegen betaalbare prijzen. Boer & Van Wijk is een bedrijf met zeer ervaren, enthousiaste medewerkers die altijd voor u klaar staan. We gaan probleemoplossend te werk, en stellen de juiste vragen. Kortom, Boer & Van Wijk staat voor u klaar. Van idee tot levering.

Werkwijze. Boer & Van Wijk heeft zich tot doel gesteld om binnen haar vakgebied nieuwe specialisaties te ontwikkelen en daarin de beste te worden. De markt blijven volgen, luisteren naar en praten met klanten. Immers de klant staat bij ons centraal. We weten uit ervaring dat er in de toekomst veel zal gaan veranderen. Technieken worden verfijnd, de klantgroepen veranderen en daarmee de behoeftes. Boer & Van Wijk zal deze ontwikkelingen nauwgezet blijven volgen en de organisatie hier continu op aanpassen. Omdat kwaliteit voor u en  ons cruciaal is, komt elk product bij Boer & Van Wijk tijdens het productieproces langs meerdere controlepunten.

Dordrecht, zo mooi aan het water...

Reclame maken is ons vak, en dat doen we dan ook gelijk maar een beetje voor de stad waarin we werken. Een schitterende stad met zicht op het water, het drukst bevaren rivierenknooppunt van Europa.
Kom de stad eens bezoeken en laat u verrassen.

Boer & Van Wijk gevestigd in Dordrecht
Boer & Van Wijk print vlaggen en banieren op elk formaat

Directie

Mijn naam is Johan van Wijk. Werkzaam sinds 1992 bij
Boer & Van Wijk. Ik nodig u graag eens uit voor een kop koffie bij mij op de zaak. Aangenaam kennis te maken.

Johan van Wijk directeur van Boer & Van Wijk Visuele Communicatie

Onze aanpak

Wij willen ons graag als partner opstellen. Een bedrijf waarop u kunt vertrouwen. Een team met liefde voor het vak en aandacht voor de klant.

Boer & Van Wijk visuele communicatie Dordrecht
Logo Boer & Van Wijk Dordrecht Visuele Communicatie

ontwerp | digitaal printen | industrieel zeefdruk | signing | presentaties | tampondruk | reclame | topkwaliteit

© 2017 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden. Fotografie EbbenTraffic, Heijmerink Wagemakers en Boer & Van Wijk Dordrecht