PHOTO 2024 05 08 11 23 30
Nike Store Productie en Montage in opdracht van Tchai

Nike heeft haar deuren in de Westfield Mall of The Netherlands heropend en introduceert het innovatieve Nike Rise-concept op deze toplocatie.

In opdracht van onze klant Tchai zijn er verschillende items geproduceerd en gemonteerd voor de Nike store in Den Haag

Nike heeft haar deuren in de Westfield Mall of The Netherlands heropend en introduceert het innovatieve Nike Rise-concept op deze toplocatie. De winkel is in omvang ruim verdubbeld, van de oorspronkelijke 730 m2 naar een indrukwekkende 1575 m2. De kern van deze transformatie ligt onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie. De winkel beschikt over elementen die zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder Nike Grind, dat bestaat uit pre-consumer productieresten en post-consumer materialen. Deze toewijding vergroot niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar weerspiegelt ook de voortdurende inspanningen van Nike op het gebied van duurzaamheid. 

Het team van Tchai ontwierp en installeerde verschillende winkelelementen, van roosters tot vloerkleden gemaakt van Nike Grind, behang, bewegwijzering en intuïtieve bewegwijzeringssystemen. Daarnaast hebben ze speciale ruimtes gecreëerd zoals 'Home of Football' en de functionele 'Back of the House'-gebieden, waardoor Nike-liefhebbers een naadloze en meeslepende winkelervaring kunnen garanderen.

© 2024 Tchai International B.V. - Ridderkerk

Tchai
Productie en montage
van de door Tchai ontworpen items

Bekijk hier de door Tchai gemaakt film van de productie en montage
werkzaamheden voor de Nike store in Den Haag

Inspiratie leidt tot creatie en dat geeft zoveel voldoening.

Natuurlijk wil je graag weten wat wij dagelijks produceren; hoe doen we dat en met welke machines en materialen. In deze blogs tonen wij dit dagelijkse, zeer gevarieerde werk en de keuze’s die wij hierin maken en adviseren. 

Zie ons visitekaartje; het montageteam van Boer & Van Wijk aan het werk, maar ook belangrijke verschillen in materiaal en druktechniek zullen wij hier behandelen. Laat je inspireren door onze blogs te bezoeken!

Ontwerp, productie en momntage in opdracht van Ideko Interieurbouw

20 juni 2024

In opdracht van onze klant Ideko zijn er verschillende visual ontworpen, geprint en gemonteerd voor het Zwembad de Watergeus in Zoetermeer.

Productie en Montage Nike Store in opdracht van Tchai

15 mei 2024

In opdracht van onze klant Tchai zijn er verschillende items geproduceerd en gemonteerd voor de Nike store in Den Haag

Vernieuwde webshop jeKeukenWrappen.nl

27 april 2024

Onze webshop voor interieurfolies is compleet vernieuwd en daar zijn we erg trots op

'Mens op Zee' Expostie in opdrscht van Flink

28 november 2022

In opdracht van onze klant Flink zijn er verschillende items geproduceerd voor de Expositie ' Mens op Zee' in het scheepvaartmuseum.

Fotobehang Huis van Gijn te Dordrecht

8 december 2020

Behang geprint, op maat gesneden en gemonteerd in het Huis van Gijn te Dordrecht.

Nieuwbouw Ambachtsezoom

10 november 2020

Onze nieuwe locatie is eeen prachtig pand op het bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 

Pandbelettering Het Energiehuis

5 Juli 2019

Het is niet te missen: op drie zijden van de oude elektriciteitscentrale aan de Noordendijk prijkt sinds deze week in grote, grafische blokletters het woord Energiehuis.

Expositie Willem II Dordrechts Museum

12 Februari 2014

Met schatten uit paleisarchieven en meesterwerken uit de verloren collectie van koning Willem II bracht het Dordrechts Museum de pracht van de ‘verzamelkoning’ tot leven.

Albert Heijn Winkelinrichting

11 Augustus 2019

Dat Boer & Van Wijk de nodige ervaring heeft om winkels in te richten is al lang bekend. De verbouwing van de centrale hal bij de AH Made 8791 brengen wij hier onder je aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise.

Aankleding van het Albert Schweitzer Ziekenhuis

1 Maart 2011

De opdrachtomschrijving voor de grafische aankleding van deze afdeling was ‘de schilderkunst in de Gouden Eeuw en toon deze kunst in de setting zoals het ooit bedoeld was’.

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.