Samenwerking
EbbenTraffic

Als bedrijf met uiteenlopende producten, zoals bij Boer & Van Wijk, is het soms nodig en ook aan te bevelen, om externe expertise in te huren.

Naar onze klanten toe zijn wij daar transparant over en meestal is de externe expert, tijdens het orderverloop, in direct contact met deze opdrachtgever. Het uiteindelijke eindproduct en bijbehorende facturatie blijft uiteraard onze verantwoordelijkheid.

Eén van deze bedrijven is EbbenTraffic, de oprichter hiervan, Peter Ebben, heeft op grafisch gebied een ervaring van ruim 40 jaar, is bekend met ons dagelijkse werk en de uitdagingen waar wij soms voor staan. Door zijn opleidingen en ervaring op gebied van lithografie, drukken en typografie vormt hij regelmatig de welkome aanvulling op ons eigen team.

Deze samenwerking gaat ver terug; in 1986 leverde hij aan technische zeefdrukkerij Boer al een set full-colour litho’s, specifiek door hem gemaakt voor zeefdruk. Samen met Geert Boer en het toenmalige team hebben zij toen de eerste stappen gezet op full-colour zeefdruk. Daarmee was ons bedrijf voorloper op dit gebied.

Over ons team gesproken; op de dtp afdeling, daar waar EbbenTraffic hoofdzakelijk zijn bijdragen aan levert, is een forse vakkennis op het gebied van programma’s, printers en materialen aanwezig. Vrijwel alle vragen op deze gebieden kunnen in ons eigen bedrijf worden opgelost. Waarom dan dit soort samenwerkingen? Het antwoord is simpel. Boer & Van Wijk hanteert het ’one-stop-shopping’ principe: een klant moet bij ons naar binnen kunnen lopen, zijn of haar wensen kenbaar maken en conform de afgesproken levertijd weer met een kant-en-klaar product naar buiten gaan en/of door ons laten aanbrengen.

Bij sommige opdrachten komen deelopdrachten voor die wij planmatig niet kunnen of willen, door tijdgebrek, uitvoeren, zoals zoeken naar afbeeldingen, schrijven van teksten, (interieur)ontwerpen en meer van dit soort bijkomende, doch noodzakelijke, werkzaamheden. Het is dan welkom om als bedrijf een schil van samenwerkende bedrijven om je heen te hebben. De praktijk wijst vervolgens uit dat dit de juiste omschrijving is van het begrip synergie: de samenwerking van twee bedrijven is meer dan de leveringen van beide bedrijven apart.

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

Copyright © 2021 Boer & Van Wijk. All rights reserved.  www.boerenvanwijk.nl