Qvend Banner
Samenwerking met Qvend
Laadpalen belettering
In opdracht van onze klant Qvend zijn er verschillende items ontworpen, zoals de belettering van hun laadpalen en de opmaak van folders.

Q-Vend Betaaloplossingen

De beste all-in-one-betaalterminals voor onbemande verkoopomgevingen. Als dienstverlener in Vending, Parking, EV-oplaadpunten en meer, wil je de beste betaalautomaat, de beste support en een soepele samenwerking met je leverancier.
Bij Q-Vend komen drive, kwaliteit, toekomstgerichtheid en grenzeloze service bij elkaar. Perfect als ook jij betrouwbaarheid voor je klanten voorop zet. Q-Vend is expert in het koppelen en integreren van onbemande betaalautomaten. Voor dit segment is Q-Vend partner van Worldline voor de Nederlandse markt. Wij leveren alleen via resellers. Deze staan bij ons ècht centraal.

Met Q-Vend krijg je 30 jaar ervaring in technologie en samenwerken. Met de Q van kwaliteit!

Met veel ervaring in belettering is het beletteren van laadpalen een klus die goed door boer&vanwijk kan worden uitgevoerd. We zijn bekend met de hoogste kwaliteitseisen. Elk ontwerp, elke letter en elk detail wordt zorgvuldig overwogen en uitgevoerd om een perfecte uitstraling te garanderen. De belettering van de laadpalen is niet alleen functioneel, maar ook een vorm van kunst en vakmanschap. Door de jarenlange ervaring van boer&vanwijk weten we precies hoe we de boodschap op de meest professionele en aantrekkelijke manier kunnen overbrengen. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop en daarom kiezen we ook voor een folie van hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen we garanderen dat de folie voor een lange tijd goed blijft zitten op de laadpalen.

© 2024 Q-Vend B.V. - Ridderkerk

Qvend
heeft in opdracht van Qvend het ontwerp en de belettering gedaan voor WORLDLINE laadpalen
Geprinte visuals

Het ontwerp op het Polymeer printvinyl is digitaal geprint op onze kleurechte Epson printer

Op maat gesneden

Nadat de visuals geprint waren, is het op maat gesneden op onze Zund snijmachine.

Opdracht goed afgerond

Wederom een fijne samenwerking met onze klant Qvend. We kijken uit naar onze volgende klus.

Montage

boer&vanwijk verzorgde ook de montage. Het eindresultaat mag er wezen!

IMG 9067

Belettering Laadpalen

De kleur van het dak komt overeen met die van het logo, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. De witte snijteksten steken duidelijk af tegen de grijze kleur van de paal, waardoor ze goed zichtbaar zijn en de aandacht trekken. Deze doordachte combinatie van kleuren en elementen zorgt voor een professionele uitstraling en maakt de laapalen herkenbaar. Het subtiele contrast tussen de heldere witte letters en de stoere grijze achtergrond creëert een visueel aantrekkelijk effect dat de boodschap duidelijk communiceert en de identiteit van het merk versterkt. Qvend plaatste deze palen in opdracht worldline. Ook dit logo is duidelijk aanwezig op de laadpalen van Qvend. De uitgespaarde gaten zijn voor het betaalsysteem van Qvend. Deze worden er later in gemonteerd.

Inspiratie leidt tot creatie en dat geeft zoveel voldoening.

Natuurlijk wil je graag weten wat wij dagelijks produceren; hoe doen we dat en met welke machines en materialen. In deze blogs tonen wij dit dagelijkse, zeer gevarieerde werk en de keuze’s die wij hierin maken en adviseren. 

Zie ons visitekaartje; het montageteam van Boer & Van Wijk aan het werk, maar ook belangrijke verschillen in materiaal en druktechniek zullen wij hier behandelen. Laat je inspireren door onze blogs te bezoeken!

Ontwerp, productie en momntage in opdracht van Ideko Interieurbouw

20 juni 2024

In opdracht van onze klant Ideko zijn er verschillende visual ontworpen, geprint en gemonteerd voor het Zwembad de Watergeus in Zoetermeer.

Productie en Montage Nike Store in opdracht van Tchai

15 mei 2024

In opdracht van onze klant Tchai zijn er verschillende items geproduceerd en gemonteerd voor de Nike store in Den Haag

Vernieuwde webshop jeKeukenWrappen.nl

27 april 2024

Onze webshop voor interieurfolies is compleet vernieuwd en daar zijn we erg trots op

'Mens op Zee' Expostie in opdrscht van Flink

28 november 2022

In opdracht van onze klant Flink zijn er verschillende items geproduceerd voor de Expositie ' Mens op Zee' in het scheepvaartmuseum.

Fotobehang Huis van Gijn te Dordrecht

8 december 2020

Behang geprint, op maat gesneden en gemonteerd in het Huis van Gijn te Dordrecht.

Nieuwbouw Ambachtsezoom

10 november 2020

Onze nieuwe locatie is eeen prachtig pand op het bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 

Pandbelettering Het Energiehuis

5 Juli 2019

Het is niet te missen: op drie zijden van de oude elektriciteitscentrale aan de Noordendijk prijkt sinds deze week in grote, grafische blokletters het woord Energiehuis.

Expositie Willem II Dordrechts Museum

12 Februari 2014

Met schatten uit paleisarchieven en meesterwerken uit de verloren collectie van koning Willem II bracht het Dordrechts Museum de pracht van de ‘verzamelkoning’ tot leven.

Albert Heijn Winkelinrichting

11 Augustus 2019

Dat Boer & Van Wijk de nodige ervaring heeft om winkels in te richten is al lang bekend. De verbouwing van de centrale hal bij de AH Made 8791 brengen wij hier onder je aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise.

Aankleding van het Albert Schweitzer Ziekenhuis

1 Maart 2011

De opdrachtomschrijving voor de grafische aankleding van deze afdeling was ‘de schilderkunst in de Gouden Eeuw en toon deze kunst in de setting zoals het ooit bedoeld was’.

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.