Keuken 09
Compleet Vernieuwde webshop
JKW Logo Oranje Footer

jeKeukenWrappen.nl heeft een vernieuwde webshop sinds april 2024, we hebben er zelf veel tijd in gestoken en mede daardoor zijn we er dan ook erg trots op!

Waarom Bodaq interieurfolie?

Bodaq Interieurfolie is van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Doordat deze wrapfolie is voorzien van een zelfklevende Airfree lijmlaag is het heel geschikt voor het renoveren van je interieur. Je kan met deze interieurfolie gladde oppervlakken beplakken. Denk aan bijvoorbeeld binnendeuren, kasten, meubels, trappen, bureaus, ladekasten en uiteraard keukens.

Naast toepassingen in de zorg brengen we deze wrapfolie ook aan in winkels, kantoren, hotels en musea. De kracht van Bodaq interieurfolie is dat je bestaand meubilair in een handomdraai een nieuw uiterlijk kan geven, een duurzame oplossing!

PBF HiRes Boer en Van Wijk wrappen 2

Zelf Interieur wrappen?

Alle Bodaq Interieurfolies hebben een zelfklevende Airfree belijming, dat wil zeggen dat je de folie luchtbel-vrij kunt aanbrengen. Met behulp van een aanwrijfspatel kun je de folie aanbrengen op een schone, vetvrije ondergrond. Ook deze tools kun je bestellen via onze webshop www.jeKeukenWrappen.nl
Zie je het niet zitten; je kan je keuken ook door ons laten wrappen!

PBF HiRes Boer en Van Wijk wrappen 24

Het Bodaq sampleboek, de alles-in-1 gids met alle keuken wrapfolies

Natuurlijk wil je de juiste keuze maken als je je keuken gaat wrappen! Daarom hebben we voor jou al onze 400 folies samengevoegd in 1 prachtig sampleboek.

JKW Logo Oranje Footer

Bezoek de webshop

Je hebt een nieuwe vloer, andere verf en de keuken past niet bij je nieuwe stijl, of wellicht wil je gewoon iets nieuws in je keuken! Met de hoogwaardige interieur folies van Bodaq transformeer je je huidige keuken gemakkelijk en snel naar een volkomen nieuwe stijl! Heb je vragen? Kijk verder op onze meestgestelde vragen.

www.jeKeukenWrappen.nl

Inspiratie leidt tot creatie en dat geeft zoveel voldoening.

Natuurlijk wil je graag weten wat wij dagelijks produceren; hoe doen we dat en met welke machines en materialen. In deze blogs tonen wij dit dagelijkse, zeer gevarieerde werk en de keuze’s die wij hierin maken en adviseren. 

Zie ons visitekaartje; het montageteam van Boer & Van Wijk aan het werk, maar ook belangrijke verschillen in materiaal en druktechniek zullen wij hier behandelen. Laat je inspireren door onze blogs te bezoeken!

Vernieuwde webshop jeKeukenWrappen.nl

27 april 2024

Onze webshop voor interieurfolies is compleet vernieuwd en daar zijn we erg trots op

Fotobehang Huis van Gijn te Dordrecht

8 december 2020

Behang geprint, op maat gesneden en gemonteerd in het Huis van Gijn te Dordrecht.

Nieuwbouw Ambachtsezoom

10 november 2020

Onze nieuwe locatie is eeen prachtig pand op het bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 

Pandbelettering Het Energiehuis

5 Juli 2019

Het is niet te missen: op drie zijden van de oude elektriciteitscentrale aan de Noordendijk prijkt sinds deze week in grote, grafische blokletters het woord Energiehuis.

Expositie Willem II Dordrechts Museum

12 Februari 2014

Met schatten uit paleisarchieven en meesterwerken uit de verloren collectie van koning Willem II bracht het Dordrechts Museum de pracht van de ‘verzamelkoning’ tot leven.

Albert Heijn Winkelinrichting

11 Augustus 2019

Dat Boer & Van Wijk de nodige ervaring heeft om winkels in te richten is al lang bekend. De verbouwing van de centrale hal bij de AH Made 8791 brengen wij hier onder je aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise.

Aankleding van het Albert Schweitzer Ziekenhuis

1 Maart 2011

De opdrachtomschrijving voor de grafische aankleding van deze afdeling was ‘de schilderkunst in de Gouden Eeuw en toon deze kunst in de setting zoals het ooit bedoeld was’.

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.