In opdracht van Ideko ontworpen visual
Tegelpatroon in opdracht van Ideko Interieurbouw en Optisport

Ideko Interieurbouw en Optisport hebben bij ons de opdracht geplaatst om visuals te ontwerpen, produceren en monteren voor het zwembad de Watergeus in Zoetermeer.

In opdracht van Ideko Interieurbouw en Optisport zijn er visuals ontworpen, geproduceerd en gemonteerd voor het zwembad de Watergeus in Zoetermeer.

De samenwerking met Ideko interieurbouw leidt vaak tot een prachtig eindresulaat. Het is juist de combinatie van signing en interieurbouw die nodig is om echt iets speciaals neer te zetten.  

Ideko is een interieurbouwbedrijf, in hart en nieren. Ze maken maatwerk interieurs voor bedrijven, winkels, horeca, scholen, particulieren, etc.. Samen ontwikkelen ze je unieke interieur, desgewenst in samenspraak met een interieurarchitect. Ze bespreken graag de laatste trends op het gebied van interieurbouw. Nieuwe materialen en toepassingen, ze kunnen je er alles over vertellen en vrijblijvend in adviseren. Of je nu kiest voor een moderne of klassieke interieurstijl, bij Ideko bent je altijd verzekerd van vakmanschap en een uniek interieur op maat.

boer&vanwijk heeft met dit project Ideko ondersteund door het idee van Ideko om te zetten naar een ontwerp voor het tegelpatroon. Na goedkeuring van de klant is het ontwerp op maat gemaakt voor de diverse balies. Door de nauwe samenwerking tussen Ideko, de studiomedewerker en de foliemonteur van boer&vanwijk waren we in staat om het ontwerp precies met de balies uit te lijnen op de plinten en de hoeken van de balies.

© 2024 Ideko Interieurbouw - Dordrecht

Logo ideko
heeft in opdracht van Ideko Interieurbouw en Optisport een tegelpatroon ontworpen, geproduceerd en gemonteerd voor het zwembad de Watergeus.
Ideo patroon 02

Tegelpatroon ontwerp

Op de studio van boer&vanwijk hebben we met zorg en toewijding het idee van de klant omgezet in een uniek en betoverend patroon. De wens van de klant van een tegelpatroon in de vorm van visschubben hebben we op zo'n manier ontworpen dat het patroon gemakkelijk te repeteren is. Er zijn 3 verschillende tegelpatronen gemaakt. Waarbij het bovenste patroon meer lichte tegels bevat en het onderste tegelpatroon meer donkere tegels. Hierdoor krijg je een effect van een verloop van licht naar donker. Het resultaat mag er zijn! Op de hoeken van de balies hebben we ervoor gezorgd dat het patroon precies op de hoek valt, wat het effect nog meer versterkt. Dit patroon is vervolgens geprint op onze Epson printers die met hun hoog kleurbereik de kleuren tot leven brengen.

Geprinte visuals

Het ontwerp op het Polymeer printvinyl is digitaal geprint op onze kleurechte Epson printer

Op maat gesneden

Nadat de visuals geprint waren, is het op maat gesneden op onze Zund snijmachine.

Montage

boer&vanwijk verzorgde ook de montage op locatie. Het eindresultaat mag er wezen!

Opdracht goed afgerond

Wederom een fijne samenwerking met onze klant Ideko. We kijken uit naar onze volgende klus.

Hoek

Montage van de visuals op de hoek van de balies.

De wens van onze klant Ideko Interieurbouw was om het tegelpatroon zo te plakken dat de hoek van de tegel precies uitlijnt met de hoek vande balie. Uiteraard is dit mogelijk. Door de goede communicatie tussen de studiomedewerker en de foliemonteur kunnen we dit haarfijn uitvoeren. De visual bestaat uit twee delen die naadloos in elkaar overlopen. Ook is er bijvoorbeeld rekening mee gehouden om de overlappende visual 2mm uit de hoek te plakken, dit om het oprullen van de folie op de hoek te voorkomen. Alle visuals waren uiteraard voorzien van een sticker met informatie en een duidelijke briefing en tekening voor onze foliemonteur

Inspiratie leidt tot creatie en dat geeft zoveel voldoening.

Natuurlijk wil je graag weten wat wij dagelijks produceren; hoe doen we dat en met welke machines en materialen. In deze blogs tonen wij dit dagelijkse, zeer gevarieerde werk en de keuze’s die wij hierin maken en adviseren. 

Zie ons visitekaartje; het montageteam van Boer & Van Wijk aan het werk, maar ook belangrijke verschillen in materiaal en druktechniek zullen wij hier behandelen. Laat je inspireren door onze blogs te bezoeken!

Ontwerp, productie en momntage in opdracht van Ideko Interieurbouw

20 juni 2024

In opdracht van onze klant Ideko zijn er verschillende visual ontworpen, geprint en gemonteerd voor het Zwembad de Watergeus in Zoetermeer.

Productie en Montage Nike Store in opdracht van Tchai

15 mei 2024

In opdracht van onze klant Tchai zijn er verschillende items geproduceerd en gemonteerd voor de Nike store in Den Haag

Vernieuwde webshop jeKeukenWrappen.nl

27 april 2024

Onze webshop voor interieurfolies is compleet vernieuwd en daar zijn we erg trots op

'Mens op Zee' Expostie in opdrscht van Flink

28 november 2022

In opdracht van onze klant Flink zijn er verschillende items geproduceerd voor de Expositie ' Mens op Zee' in het scheepvaartmuseum.

Fotobehang Huis van Gijn te Dordrecht

8 december 2020

Behang geprint, op maat gesneden en gemonteerd in het Huis van Gijn te Dordrecht.

Nieuwbouw Ambachtsezoom

10 november 2020

Onze nieuwe locatie is eeen prachtig pand op het bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 

Pandbelettering Het Energiehuis

5 Juli 2019

Het is niet te missen: op drie zijden van de oude elektriciteitscentrale aan de Noordendijk prijkt sinds deze week in grote, grafische blokletters het woord Energiehuis.

Expositie Willem II Dordrechts Museum

12 Februari 2014

Met schatten uit paleisarchieven en meesterwerken uit de verloren collectie van koning Willem II bracht het Dordrechts Museum de pracht van de ‘verzamelkoning’ tot leven.

Albert Heijn Winkelinrichting

11 Augustus 2019

Dat Boer & Van Wijk de nodige ervaring heeft om winkels in te richten is al lang bekend. De verbouwing van de centrale hal bij de AH Made 8791 brengen wij hier onder je aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise.

Aankleding van het Albert Schweitzer Ziekenhuis

1 Maart 2011

De opdrachtomschrijving voor de grafische aankleding van deze afdeling was ‘de schilderkunst in de Gouden Eeuw en toon deze kunst in de setting zoals het ooit bedoeld was’.

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.