20221006 HSM Mens op Zee 008
'Mens op Zee' Scheepvaartmuseumin opdracht van Flink

Flink heeft bij ons de opdracht geplaatst om verschillende items te maken voor het scheepvaartmuseum.

In opdracht van onze klant Flink zijn er verschillende items geproduceerd voor de 'Mens op Zee' expositie in het Scheepvaartmuseum.

Schepen zijn niet alleen gevuld met lading, maar ook met bemanning en passagiers. Mensen onderweg naar de volgende haven, een nieuw bestaan of een naderende zeeslag. Over die mensen en hun onderweg-zijn gaat deze tentoonstelling.

De basis voor deze tentoonsteling is het immer veranderende maar altijd gelijke uitzicht op zee: de horizon.

Flink zorgde ervoor dat die horizon is zo naadloos mogelijk op  rechte en gebogen wandframes gespannenen werd. En dat de vitrines ín de wand daar zo vlak mogelijk in verwerkt werden.Daarnaast leverden we de vrijstaande vitrines, en gebogen vrijhangende projectieschermen.

© 2024 Flink Museale projecten - Woerden

printe diverse items voor de expositie 'Mens op Zee' in opdracht van
Flink museale projecten
20221006 HSM Mens op Zee 035

Geprinte museumteksten

Ontdek de magie van hoogwaardige museumteksten met ongeëvenaarde printkwaliteit. Laat je betoveren door de prachtige details en levendige kleuren die tot leven komen op het papier. Creëer een unieke ervaring voor jouw bezoekers en breng de kunstwerken tot leven met onze premium printoplossingen. Kies voor kwaliteit, kies voor perfectie, kies voor boer&vanwijk.

Op maat gesneden

Nadat de museumteksten geprint waren, is het op maat gesneden op onze Zund snijmachine.

Transport

Boer & Van Wijk verzorgt uiteraard het transport van onze werkplaats naar locatie met eigen vervoer.

Opdracht goed afgerond

Wederom een fijne samenwerking met onze klant Flink. We kijken uit naar onze volgende klus samen.

20221006 HSM Mens op Zee 001

Print op dik plexiglas

Doordat we wit kunnen printen op dikke plexiglas platen met onze SwissQ flatbedprinter kunnen we een fantastisch effect creëren. Mede daardoor konden we het ontwerp van Dana Dijkgraaf Design perfect vertalen naar een mooi eindproduct. Ook de doeken achter de plexiglas platen zijn ook gerealiseerd door boer&vanwijk.

Inspiratie leidt tot creatie en dat geeft zoveel voldoening.

Natuurlijk wil je graag weten wat wij dagelijks produceren; hoe doen we dat en met welke machines en materialen. In deze blogs tonen wij dit dagelijkse, zeer gevarieerde werk en de keuze’s die wij hierin maken en adviseren. 

Zie ons visitekaartje; het montageteam van Boer & Van Wijk aan het werk, maar ook belangrijke verschillen in materiaal en druktechniek zullen wij hier behandelen. Laat je inspireren door onze blogs te bezoeken!

Ontwerp, productie en momntage in opdracht van Ideko Interieurbouw

20 juni 2024

In opdracht van onze klant Ideko zijn er verschillende visual ontworpen, geprint en gemonteerd voor het Zwembad de Watergeus in Zoetermeer.

Productie en Montage Nike Store in opdracht van Tchai

15 mei 2024

In opdracht van onze klant Tchai zijn er verschillende items geproduceerd en gemonteerd voor de Nike store in Den Haag

Vernieuwde webshop jeKeukenWrappen.nl

27 april 2024

Onze webshop voor interieurfolies is compleet vernieuwd en daar zijn we erg trots op

'Mens op Zee' Expostie in opdrscht van Flink

28 november 2022

In opdracht van onze klant Flink zijn er verschillende items geproduceerd voor de Expositie ' Mens op Zee' in het scheepvaartmuseum.

Fotobehang Huis van Gijn te Dordrecht

8 december 2020

Behang geprint, op maat gesneden en gemonteerd in het Huis van Gijn te Dordrecht.

Nieuwbouw Ambachtsezoom

10 november 2020

Onze nieuwe locatie is eeen prachtig pand op het bedrijvenpark Ambachtsezoom, Hendrik-Ido-Ambacht, direct gelegen aan de belangrijke uitvalsweg A16. 

Pandbelettering Het Energiehuis

5 Juli 2019

Het is niet te missen: op drie zijden van de oude elektriciteitscentrale aan de Noordendijk prijkt sinds deze week in grote, grafische blokletters het woord Energiehuis.

Expositie Willem II Dordrechts Museum

12 Februari 2014

Met schatten uit paleisarchieven en meesterwerken uit de verloren collectie van koning Willem II bracht het Dordrechts Museum de pracht van de ‘verzamelkoning’ tot leven.

Albert Heijn Winkelinrichting

11 Augustus 2019

Dat Boer & Van Wijk de nodige ervaring heeft om winkels in te richten is al lang bekend. De verbouwing van de centrale hal bij de AH Made 8791 brengen wij hier onder je aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en onze expertise.

Aankleding van het Albert Schweitzer Ziekenhuis

1 Maart 2011

De opdrachtomschrijving voor de grafische aankleding van deze afdeling was ‘de schilderkunst in de Gouden Eeuw en toon deze kunst in de setting zoals het ooit bedoeld was’.

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.