Blog

Nieuws, producten, wetenswaardigheden; u leest het hier.

Lees onze blogs

Natuurlijk wilt u weten wat wij dagelijks produceren; hoe doen we dat, welke machines en materialen. In deze blogs tonen wij dit dagelijkse, zeer gevarieerde werk en de keuze’s die wij maken en adviseren. Ook belangrijke verschillen in materiaal en druktechniek zullen wij hier behandelen. Laat u inspireren!

Albert Schweitzer ziekenhuis

Een polikliniek de uitstraling geven van een museum? Ja dat kan! Neem de polikliniek Neurologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis als voorbeeld.

Lees verder

Expositie Willem II - Dordrechts Museum

Met schatten uit paleisarchieven en meesterwerken uit de verloren collectie van koning Willem II bracht het Dordrechts Museum de pracht van de ‘verzamelkoning’ tot leven.

Lees verder

Patiëntenwelzijn

Is er in de zorgwereld genoeg aandacht voor de waarde van kunst?
Gelukkig is hier steeds meer oog voor. Of het nu participatieve kunst is of een schilderij aan een muur, het prikkelt de hersenen.

Lees verder

Frank Peters

Met een expositie in het Patriciërshuis, aan de Wolwevershaven te Dordrecht, gaf fotograaf Frank Peters zijn visitekaartje af. Venetië was het onderwerp en werd subliem in beeld gebracht.

Lees verder

Samenwerking EbbenTraffic

Als bedrijf met uiteenlopende producten, zoals bij Boer & Van Wijk, is het soms nodig en ook aan te bevelen, om externe expertise in te huren.

Lees verder

Energiehuis

Het is niet te missen: op drie zijden van de oude elektriciteitscentrale aan de Noordendijk prijkt sinds deze week in grote, grafische blokletters het woord Energiehuis.

Lees verder

Albert Heijn

De verbouwing van centrale hal bij de AH Made 8791 brengen wij hier onder uw aandacht vanwege het fraaie ontwerp van Jantijn van den Heuvel bno en de bijzondere rol van deze supermarkt in Made.

Lees verder
logo-Boer-en-van-wijk-dordrecht

Egstraat 30
3319 LA  Dordrecht
Nederland

© 2019 Boer & Van Wijk Dordrecht. Alle rechten voorbehouden.