Maritiem

Bekijk de mogelijkheden die wij in huis hebben voor frontfolies,
bedieningspanelen, informatiestickers en industriële zeefdruk.

Wij laten je zien wat wel en niet aan boord mag.

Industriële Zeefdruk

Industriële zeefdruk

Je kiest voor zeefdruk wanneer er hoge eisen aan de bedrukking worden gesteld. Denk hierbij aan een bepaalde laagdikte van de inkt, kleurechtheid bij buitengebruik, maar ook een hoge slijtwaarde van de opdruk. Ook voor producten met een speciale afmeting of vorm is zeefdruk uitermate geschikt. Deze vorm van drukken wordt vaak toegepast in de maritieme sector, luchtvaart- en verlichtingsmarkt, maar ook de High-Tech bedrijven weten Boer & Van Wijk te vinden.

Control panel

Yacht brugpanelen en folies

De laatste jaren heeft Boer & Van Wijk veel ervaring opgedaan bij de productie en montage van folies ten behoeve van bedieningspanelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken te weten digitaal printen en zeefdruk. De basis van de folies is in bijna alle gevallen een Autotype polyester folie van MacDermid.

Industrieel stickers

Stickers voor industriële toepassingen

De kracht van Boer & Van Wijk is een jaren lange ervaring in het zeefdrukken én printen van stickers waar extreem hoge eisen aan worden gesteld. In de praktijk worden onze stickers blootgesteld aan weersinvloeden van buiten zoals zeewater, hoge doses UV-straling, olie- en schoonmaakmiddelen, enz.

Sealwise FS en WCB

Sealwise is uitstekend digitaal te printen. Dit kan op elk gewenst formaat en in elke vorm. Als toevoeging kan na het printen de plaat voorzien worden van een beschermlaminaat. Enkele voorbeelden van laminaat zijn: Brandvertragend laminaat B-s1-d0 klasse, Anti-Graffiti, mat- of hoogglans laminaat, antibacterieel en antiviraal laminaat. 

Draagplaat voor een bedieningspaneel

Draagplaten voor diverse toepassingen

Bedieningspanelen zijn ingewikkelde, samengestelde producten. Alle informatie die wij printen op het bedieningspaneel, krijgt de functie als besturing voor de apparatuur middels een draagplaat. In deze draagplaat zijn werkelijk alle fysieke vereisten reeds aangebracht, voordat wij bij Boer & Van Wijk als ‘finishing touch’ de folie aanbrengen.

Algemeen

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld, en niet geheel onbelangrijk, over de kosten. In dat geval kun je ons het beste een offerteaanvraag sturen via ons offerteformulier. We zullen je dan snel en geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

contact met Boer en Van Wijk

Stel hier je vraag

Kies een product
Bedieningspanelen
Bodaq interieurfolies
Decoprint SPM
Draagplaten
Foto op glas
Foto op plexiglas
Fotowand
Honingraatkarton
Kunststoffen
MacDermid Autotype
Magneetfolie
Sealwise
Stickers
Textielframes
Veilish zelfklevende vitrage
Winkeldisplays

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2024    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.