Huis van Gijn
Kunst & Cultuur

Wij hebben alles in huis voor het inrichten
van een museumtentoonstelling. Van ontwerp tot
oplevering.

Meedenken is de basis voor een succesvolle tentoonstelling.

Phototex Dordrechts Museum

Phototex wanddecoratie

Phototex is uitermate geschikt om de mooiste afbeeldingen op te printen. Het aanbrengen gaat soepel en ook later het verwijderen van de folie is geen enkel probleem. Dit product leent zich dus uitstekend om tenstoonstellingen kracht bij te zetten. De bezoeker te informeren, maar zeker ook om kunst op de juiste wijze uit te lichten.

Fotobehang Huis van Gijn

Fotobehang geeft sfeer

Een wandgrote afbeelding, van plint tot plafond; imponerend! Fantastisch voor thuis, op kantoor of in een praktijkruimte. Veel klanten van Boer & Van Wijk hebben de mogelijkheden ontdekt van ons fotobehang. Dit product geeft een eigen identiteit aan je werk- of leefomgeving. Sfeervol en kleurrijk. Fotobehang heeft een permanent karakter. Kies je voor tijdelijk, kies dan voor Phototex.

1572 Lifesize cijfers

Honingraatkarton

Honingraatkarton is er in verschillende diktes en is fantastisch te printen op onze vlakbedprinter, maar ook het snijden, in welke vorm dan ook, is geen enkel probleem. Honingraatkarton is een groen en circulair product wat steeds vaker een vervanger is van kunststof. Wij helpen je graag met het ontwerp, productie én plaatsing. Zo hebben we onlangs manshoge cijfers gemaakt over het jaartal 1572, het jaar waarin Nederland is ontstaan. 

Snijteksten

Zaaltitels en fotobijschriften

Zaaltitels worden uit een speciale muurfolie gesneden die later snel en eenvoudig te verwijderen is zonder de ondergrond te beschadigen. Dat geldt ook voor fotobijschriften die we op verschillende producten kunnen uitvoeren. Geprint op Phototex, maar ook op duurzaam acrylaat of Katz karton

Algemeen

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. In dat geval kun je ons het beste een e-mail sturen via ons formulier.

Telefonisch contact

Stel hier jouw vraag

1

Actief sinds 1950 

Ruime ervaring met zeefdruk en printen

3

Kwaliteit

Alleen het allerbeste is pas goed genoeg

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2023    Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.