Entree Boer & Van Wijk
Iedereen kan klant bij ons zijn!

boer&vanwijk innoveert en zoekt samenwerking op .

Zeefdrukrakel

industriële zeefdruk en digitaal printen

Alles over industriële oplossingen Je kan hier onder ander de volgende producten tegenkomen; bedieningspanelen, stickers, macdermid autotype, sealwise, etc. Bekijk de oneindigheid aan mogelijkheden aan industriële printoplossingen

Geprint Fotobehang Restaurant

Interieur & decoratie

Boer & Van Wijk heeft bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van interieurdesign. Laat je verrassen door ongekende mogelijkheden. Toe aan een nieuwe look voor een kantoorruimte, receptie, museumgaleij, tandartspraktijk? Of gewoon voordelig je keuken of deuren compleet vernieuwen? Het kan bij ons allemaal. Ons team staat voor je klaar. Daarnaast wiij leveren meer dan 400 keukenwrapfolies van topmerk Bodaq. Deze folies zijn speciaal ontwikkeld om zelf aan te kunnen brengen. Iedereen kan het!

Decoprint SPM Ziekenhuis

Printoplossing voor de gezondheidszorg

Schoon, schoner, schoonst; letterlijk en figuurlijk. Hygiëne, dagelijks confronteren wij onszelf en anderen er mee. In omgevingen waar het zonder meer noodzakelijk is: kinderdagverblijven, farmaceutische bedrijven, clean rooms bij chipmakers, ziekenhuizen enz. is dit een vereiste. Ons antwoord daarop is zijn onze materialen die speciaal geschikt zijn voor medische doeleinden.

Reclame branche

reclame is pure verleiding. 100%

Alles over reclame- en winkeldisplays; winkeldisplays, magneetfolie, kunststof beprinte platen, Sealwise, raamfolies, etc. Jouw ontwerp in combinatie met onze technieken op nagenoeg alle denkbare materialen en in alle vormen staan garant voor opvallende winkelinrichtingen.

Huis van Gijn

Kunst en Cultuur

Boer & Van Wijk is inmiddels een krachtige partner voor musea en culturele instellingen geworden. Met een breed productaanbod zijn we in staat om complete tentoonstellingen mee te helpen in te richten. Van Phototex, snijteksten (zaaltitels en fotobijschriften) tot 2D en 3D presentatietechnieken. Ook zien steeds vaker honingraatkarton wat toegepast wordt, zeker met het oog op circulariteit wat een tenstoonstelling een groen karakter geeft.

yacht

Maritiem en super yachts

Een marktsegment waarbij kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat. Dat is waar de martime sector voor staat. Wij kunnen alles leveren wanneer het gaat om bedieningsfolies, draagplaten, SPM fotowanden, Sealwise WCB geprinte panelen en industriële stickers waar extreem hoge eisen aan worden gesteld. Producten waar wij je graag mee van dienst zijn. Bel of mail voor een adviesafspraak.

De print- en afwerkmogelijkheden van boer&vanwijk.

zeefdruk detail

Zeefdruk

Zeefdruk is kleurecht, krasvast en bestand tegen extreme omstandigheden. Denk aan bedrukken van o.a. kunststoffen, etc.

Digitaal printen

Direct printen op kunststof, glas, metaal, hout, magneetfolie, karton enz. Maximaal tot 200 x 320 cm en een dikte van max. 4 cm. Ook kleine oplages mogelijk.

Digitaal snijden

Je begrijpt het pas als je ziet hoe een computer zo’n klein mesje door allerlei materialen zoals kunststoffen, karton etc. heen stuurt.

Tampondruk

Deze techniek zetten we succesvol in als vlakdruk niet mogelijk is zoals op veilgheidshelmen.

Montageservice

Onze gespecialiseerde en eigen monteurs brengen alles aan waar je dat wilt; van een minuscule signing tot een giga wallpaper.

Machinepark

Het machinepark is divers, modern en up-to-date. Hiermee kunnen we de klant een breed scala aan producten aanbieden en de kwaliteit hoog houden.

1

Actief sinds 1950 

Ruime ervaring met zeefdruk en printen

3

Kwaliteit

Alleen het allerbeste is pas goed genoeg

Logo Boer & Van Wijk

Digitaal printen, industriële zeefdruk, eigen montageservice, snelle levering en bijna elk formaat is mogelijk.

Meer informatie

Wij hebben geprobeerd je een zo compleet mogelijk beeld te geven op deze website, maar we kunnen ons voorstellen dat je toch iets zoekt wat niet op de website staat. In dat geval kun je ons het beste een mail sturen. 

Contact

Boer & Van Wijk
Sedumweg 27

3343 LL
Hendrik-Ido-Ambacht (NL)
Tel. +31 (0) 78 61 62 000

© 2022 Boer & Van Wijk, Hendrik-Ido-Ambacht. Alle rechten voorbehouden. Foto's zijn o.a. gemaakt door Peter Brugmans Fotografie.